Sponsoring van PFCongres

Maak kennis met PFCongres

Na een onderbreking van enkele jaren komt PFCongres weer terug. Een evenement wat in korte tijd naam heeft gemaakt door zijn laagdrempelig en betaalbaar karakter. Toegankelijk voor hobbyisten, beginnende professionals en ervaren krachten, binnen het werkveld van webdevelopment, is het een interessante mix van bezoekers die kennis en ervaring met elkaar uitwisselen.

Onze filosofie

Wij staan voor een congres dat toegankelijkheid en kennisdeling hoog in het vaandel heeft staan. Met name startende mensen in het werkveld van webdevelopment hebben de mogelijkheid om kennis op te doen. Daarnaast is het een ideale mogelijkheid om kennis te maken met de web-community en collega web developers.

Toegankelijkheid zit voor ons in verschillende elementen. Naast onderwerpen die zich richten op beginnend of gemiddeld niveau, uit dit zich voornamelijk in de prijs van het entree. De verwachte entreeprijs zal ongeveer EUR 45,- bedragen, een betaalbaar bedrag voor niet-professionals die de toegang uit eigen zak moeten betalen.

Wij streven niet alleen naar naar een evenement dat toegankelijk is voor bezoekers, maar ook voor sprekers. PFCongres biedt de ruimte aan beginnende sprekers om ervaring op te doen in het spreken op evenementen.

Waarom PFCongres sponsoren?

Als sponsor van PFCongres heeft u de mogelijkheid om uw naamsbekendheid te vergroten bij web developers en de webdevelopment community. Developers hebben de kans om kennis te maken met uw bedrijf en de activiteiten die u ontplooit. Ideaal als u op zoekt bent naar stagiairs of nieuwe medewerkers.

Bovenal is dit een ideale mogelijkheid om de webdevelopment community te ondersteunen. Om hobbyisten, studenten en beginnende professionals de mogelijkheid te bieden zichzelf te ontwikkelen in hun kennis, carrière en netwerk. Anderzijds is dit wellicht de uitgelezen mogelijkheid om uw product te tonen aan een diverse groep webdevelopment professionals.

Heeft u interesse om ons te ondersteunen? Neem dan contact op met ons via sponsor@pfcongres.nl.