Redenen om naar PFCongres te gaan

Leuk dat wij een congres organiseren, maar wellicht vraag jij je af waarom je überhaupt naar een congres moet gaan. In dit geval hebben wij speciaal voor jou enkele redenen op een rijtje gezet.

Om te leren!

Het is wellicht een inkoppertje, maar een congres is een ideaal middel om kennis te verwerven. Leren over een speciaal topic of misschien gewoon aan de hand van ervaringen van sprekers nieuwe inzichten krijgen in je eigen werkzaamheden. Dommer word je er in ieder geval niet van! Waarom je niet moet stoppen met leren, daar vertelt Stefan Koopmanschap je dan weer alles over in zijn keynote.

Netwerken en mensen ontmoeten

Een congres is een ideale mogelijkheid om bij te praten met bekenden, nieuwe mensen te ontmoeten of eens een gezicht te zien achter die handle op Slack waar je dagelijks contact mee hebt. In ieder geval is er tijdens PFCongres ruimte genoeg om met elkaar in gesprek te gaan over je laatste hobby project of een probleem waar je tegen aan loopt. Vind je het lastig om een gesprek te starten met een onbekenden? Dan nog een tip van ons: Stel jezelf voor en vraag naar welke spreker de ander graag wilt zien, geheid dat je in gesprek komt met elkaar.

Voor inspiratie

Het fijne aan een congres is dat het een ideale mogelijkheid is om in contact te komen met nieuwe situaties, inzichten en technieken. Het bezoeken van een congres staat dan vrijwel zeker vast met nieuwe energie om aan projecten te werken of technieken uit te proberen. Met nieuwe energie storten in nieuwe uitdagingen, heerlijk!

Daarmee dus een aantal redenen om PFCongres te bezoeken. Nog niet helemaal overtuigd? Vergeet dan ook niet dat wij een betaalbaar congres zijn. Voor enkele tientjes heb je bij ons een hele dag inclusief lunch en verzorging. We zijn centraal gelegen en goed met het openbaar vervoer bereikbaar. Kortom, redenen genoeg om ons te bezoeken! Kaarten koop je hier.