PFCongres is terug!

Inmiddels is het alweer drie jaar geleden dat de laatste editie van PFCongres is gehouden, maar nu kunnen we dan eindelijk een nieuwe editie aankondigen. We zijn terug! De negende editie van het congres zal plaatsvinden op zaterdag 15 oktober 2016 in vergader- en cursuscentrum Domstad te Utrecht.

De insteek van het congres is en blijft onveranderd. Onze doelstelling is om een toegankelijk congres te organiseren gericht op de (beginnende) webdevelopment professional en hobbyist. Een ideale mogelijkheid om je kennis en netwerk te vergroten of kennis te maken met de webdevelopment community. Onderwerpen zullen variëren van technisch inhoudelijk tot en met inspirerende sessies omtrent soft-skills.

In tegenstelling tot voorgaande edities zijn er enkele verschillen in de nieuwe editie. De komende editie bestaat uit één dag, één track en de sessies zullen in het Nederlands zijn. Daarmee gaan we terug naar de basis waarop PFCongres gestart is.

De kaartverkoop van PFCongres start begin juli. Een toegangskaart voor het congres kost EUR 45,- en is inclusief lunch en verzorging. Koop voor 26 juli een Early-Bird ticket en betaal slechts EUR 32,50! Prijzen zijn exclusief EUR 1,- servicekosten.

PFCongres is er ook voor beginnende sprekers. Wij bieden graag de ruimte aan sprekers die ervaring willen opdoen op een podium en een interessant verhaal hebben te vertellen. Ben je geïnteresseerd? Meld je dan aan via info@pfcongres.nl.

Om PFCongres mogelijk te maken kunnen wij niet zonder de steun van sponsoren. Als sponsor van PFCongres heeft u de mogelijkheid om uw naamsbekendheid te vergroten bij web developers en de webdevelopment community. Developers hebben de kans om kennis te maken met uw bedrijf en de activiteiten die u ontplooit. Ideaal als u op zoekt bent naar stagiairs of nieuwe medewerkers. Bovenal is dit een ideale mogelijkheid om de webdevelopment community te ondersteunen. Geïnteresseerde bedrijven kunnen contact opnemen via sponsor@pfcongres.nl.

Wij zien jullie graag zaterdag 15 oktober!

Namens de organisatie,

Paul de Raaij
info@pfcongres.nl
@pfcongres