Locatie

PFCongres 2016 vindt plaats in “Cursus- en vergadercentrum Domstad” in hartje Utrecht. De locatie bevindt zich vlakbij station Utrecht Centraal. Daarom adviseren wij je om zo mogelijk met het openbaar vervoer te komen. Rond het station en in de woonwijk nabij de locatie is voldoende (betaalde) parkeerruimte.

Cursus- en vergadercentrum Domstad
Koningsbergerstraat 9
3531 AJ Utrecht
Website: www.accommodatiedomstad.nl

Reisinformatie

Kom je per trein? Stap dan uit op station Utrecht Centraal en neem de uitgang “Jaarbeurs”. Loop de roltrappen af en rechtdoor tot je de straat bent overgestoken. Sla rechtsaf en volg de weg die je zojuist bent overgestoken. Steek de dubbele straat met trambaan over en sla linksaf. Vervolg nu je weg langs de dubbele straat tot je rechts de Koningsbergerstraat tegenkomt. De locatie is direct aan je linkerhand.

Kom je met de auto? Gebruik dan bovenstaand adres voor een routeplanner of navigatieapparatuur. Parkeren kan, betaald, bij het station of in de wijk rond de locatie. Eventueel is het ook mogelijk om de auto bij P1 van de Jaarbeurs te zetten, en bij de conferentielokatie een uitrijkaart te kopen voor EUR 10,- per dag. LET OP: De P+R Westraven is dit jaar geen optie, omdat de (snel-)tramlijnen op dit moment opnieuw gelegd worden waardoor de tram niet rijdt.