Geen vervolg PFCongres

Acht edities van PFCongres, drie jaar pauze en in 2016 hebben wij het initiatief genomen om PFCongres weer terug te brengen. Terug naar de basis waar PFCongres ooit mee gestart is. Eén track met sessies, in het Nederlands, gericht op de (beginnende) webdevelopment professional en hobbyist.

Met veel plezier en energie hebben wij een nieuwe editie kunnen organiseren op een bekende locatie. Dankzij enthousiaste sponsoren en sprekers mochten wij in Utrecht ruim 80 bezoekers verwelkomen met presentaties in een variëteit aan onderwerpen. Blij met het resultaat en de feedback van de bezoekers op naar de tiende editie in 2017.

Inmiddels is het 2018 en is er geen tiende editie van PFCongres gepland. Tijdsgebrek zorgt er voor dat we niet in staat zijn om een nieuwe editie te organiseren. Daarnaast zien wij ook dat Meetups en gebruikersgroepen de ruimte bieden aan de doelgroep waar wij PFCongres voor organiseerden. Er is een groot aanbod aan toegankelijke bijeenkomsten voor zowel de developer als ruimte voor beginnende sprekers.

Daarom hebben wij besloten om geen nieuwe editie van PFCongres te organiseren en ons resterende financiële middelen te doneren aan DomCode, de Utrechtse cross-language user group.

Sponsoren, sprekers en bezoekers bedankt voor jullie vertrouwen in ons en jullie support. Wij hebben met plezier gewerkt aan PFCongres.

Groet,
Jaap, Sjors & Paul